قاضی شاهد هارو رد کرد؛ به نظر شما چه حکمی میده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۰ #35382615

سلام همسرم از من برای رابطه نامشروع شکایت کرده دادگاه برگزار شد من و همکارم چون همکار بودیم انکار کردیم که رابطه ای بین ما بوده اونا ۵ تا شاهد اوردن که مارو باهم دیدن که تو خیابون بودیم و رفتیم جلسه قاضی شاهد هارو رد کرد و قبول نکرد بعد اونا در خواست تحقیقات دادن نامه زدن از دادگاه به جاهایی که ما کار میکردیم که اونها هم همه اداراتی هستن که دولتی هستن از جمله پلیس اماکن و فرمانداری و اطلاعات سپاه اونها هم چون چیزی بین ما ندیده بودن تو نامه گفته بودن که ما هرجا رفتیم به عنوان همکار رفتیم و چیزی بین ما نبوده. حالا به نظر شما قاضی چه حکمی میده؟ مجازاتش چیه با این عناوین؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اسناد کافی عکس فیلم پیام و مکالفات تلفنی ....نباشد به نفع شما رای صادر میگردد

احتمالا به نفع شمارای, می دهد

روش های اثبات روابط نامشروع

با اقرار طرفین
با شهادت شهود امکان پذیر است و مدارک و شواهد دیگر مانند پرینت تعداد و زمان مکالمات و همچنین متن پیامک های رد و بدل شده فیمابین طرفین و عکس و فیلم و...صرفا بعنوان اماره قضایی که بتواند برای قاضی یقین بر وجود رابطه ایجاد کند،قابل استناد است.

لذا در صورتیکه سوء ظن جنابعالی پایه و اساس محکمی ندارد پیش از هر اقدام قانونی نسبت به عواقب آن بررسی نمایید.چرا که در صورت عدم اثبات این ادعا همسر جنابعالی و شخص مربوطه می توانند به اتهام افترا از جنابعالی شکایت نمایند.

سلام
اگر دلیل کافی بر ارتباط نامشروع وجود نداشته باشد دادگاه حکم برائت صادر می نمایند.

با سلام و احترام
اگر در استعلامات گزارشی به ضرر شما نباشد به احتمال زیاد رای به نفع شما ست