سازنده با بنده تماس گرفتن و عنوان نمودند جهت تشکیل پرونده به بانک مراجعه نمایم و وام به نام بنده انتقال یابد آیا با توجه به اینکه سند حاضر نشده ملزم به انجام این کار هستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۶ #35324121

باسلام و خسته نباشید
بنده آپارتمانی را از سازنده در مورخه ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ خریداری نمودم.مبلغ کل ثمن معامله ۸۵۵ میلیون تومان بود که از مبلغ مذکور ۷۳۵ میلیون تومان در مورخه ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ به سازنده پرداخت نمودم و کلید آپارتمان را تحویل و در آپارتمان مستقر شدم.الباقی ثمن معامله ۱۲۰ میلیون تومان میباشد.با توجه به دریافت وام ساخت توسط سازنده از بانک مسکن مقرر گردید پس از تنظیم سند ۱۲۰ میلیون تومان وام, از سازنده به نام اینجانب انتقال پیدا نماید.تاریخ تنظیم سند قید شده در مبایعه نامه ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ میباشد که تا این لحضه مورخه ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ سند اعیان و پایانکار توسط سازنده اخذ نشده است و بابت این موضوع روزانه ۱۰۰ هزار تومان جریمه دیر کرد در مبایعه نامه قید شده است در حالی که ایشان مبلغ بدهی بنده ۱۲۰ میلیون تومان را قبلا در غالب وام ساخت از بانک دریافت نموده است.طبق توافق انجام شده سود دوران مشارکت وام هم از تاریخ تحویل آپارتمان(۱۳۹۹/۰۲/۱۴) بر عهده اینجانب میباشد.بنده اگه به بانک مراجعه نمایم و وام رو قسط بندی نمایم باید قسط وام بدم در حالی که هنوز خبری از سند و پایانکار نیست و ایشان کل مبلغ آپارتمان رو از من گرفته است.۷۳۵ میلیون نقدی از من و ۱۲۰ میلیون وام که قبلا سازنده از بانک دریافت نموده.عملا هیچ تعهدی نسبت به تنظیم سند نداره سازنده.
سوال دوم:سود دوران مشارکت از تاریخ تحویل (۱۳۹۹/۰۲/۱۴) تا تاریخ تنظیم سند ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ با بنده میباشد یا تا هر زمان که سند آماده شود؟
سوال سوم: میتونم شکایت کنم و مبلغ روزی ۱۰۰ هزار تومان خسارت عدم تنظیم سند در موعد مقرر رو از سازنده بگیرم؟
خواهش میکنم راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در موعد مقرر گواهی عدم حضور اخذ نموده باشید می توانید جریمه وجه التزام را از ایشان مطالبه نمایید

با درود
از آنجایی که حقوق علم نظری است به قاطع نمی‌توان گفت وجه التزام به شما تعلق خواهد گرفت یا خیر رویه دادگاه ها متفاوت است غالبا معتقدند که وجه التزام مقرر قابل مطالبه است اما نظرات مخالف نیز وجود دارد، دفاع حقوقی شما را می‌طلبد.
طرفین مکلف و متعهد به مفاد قرارداد می‌باشند.

درود
شما می توانید وجه التزام قرار دادی را مطالبه نمایید.