امکان رفع ممنوع‌الخدماتی بدون تحمل حبس و توجیه قانونی آن

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۹ #35298619

چندسال پیش شکایتی ازم شد که غیرحضوری محکوم به تحمل ۱۵ ماه حبس ،۷۳ضربه شلاق و ۵٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان جریمه شدم. آیا راهی هست بدون تحمل حبس ممنوع‌الخدماتیم برداشته بشه؟ آیا این ممنوع‌الخدماتی جزایی اضافه بر جزای اصلی نیست؟ آیا توجیه قانونی دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر رای صحیح است و تنها باید رای برائت بگیرید در غیر این صورت ممنوع الخدماتی رفع نمی شود.

خیر تا زمانی که اگر متواری باشید و حکم اجرا نشده باشد ممنوع الخدماتی شما مطابق مقررات و بخشنامه صادره از رئیس قوه قضاییه پابرجا خواهد بود

سلام، به نظر می‌رسد پرونده شما باید در اجرای احکام مطالعه و بررسی شود

سلام

علی القاعده مجازات معینه باید اجرا شود
با این حال اظهارنظر در خصوص شرایط و کفایت امر منوط به بررسی و اطلاع از جزییات پرونده است

سلام بهتر است پرونده توسط یک وکیل مطالعه و پیگیری شود و شما را راهنمایی کند.

سلام و عرض ادب
مقصود شما از ممنوع الخدمات بودن، شفاف نیست چرا که مجازات های شما بنظر مربوط به یک محکومیت درجه ۶ است درحالیکه مجازات تکمیلی مربوط به جرائم تعزیری تا درجه ۵ است لکن اگر مقصود از ممنوع الخدمات بودن، تعلیق شما از خدمت دولتی در محل اشتغال خود میباشد و نه مجازات تکمیلی ناشی از جرم؛ دراینصورت وفق مقررات اداری، تا زمان ختم رسیدگی و قطعیت حکم و درصورت محکومیت، تا پایان اجرای مجازات حبس، امکان رفع تعلیق خدمت وجود ندارد.

با سلام
حضوری به اجرای احکام مربوطه مراجعه و مورد را پیگیری نمایید.