سوءپیشینه چه معنایی دارد و شامل چه مواردی میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۴ #35276017

سلام خدمت وکلای عزیز
بنده ۱۷ سال سن دارم قبلا میدونستم سو پیشینه چیه اما خیلی کم
وقتی فهمیدم باعث میشه حقوق اجتماعیت از بین بره بسیار ترسیدم همیشه میترسم برام سوپیشینه ثبت بشه چون خیلی آرزو دارم اما با وجود سو پیشینه ممکنه بالای ۹۰ درصد از بین برن خوب واقعا درد ناکه من از یه مدت پیش بعضی از کار ها کردم که همش فکر میکنم جرمه و بدبخت میشم که قبلا پرسیده بودم گفتید جرم نیست و خیلی طبیعیه و یه رفتاری که اصلا ایرادی نداره اما همواره من میترسم من تاحالا به کلانتری نرفتم اما آنقدر بر روی روح و روانم کار کرده که بیشتر کار هایی که برام خیلی طبیعی بود رو الان از ترس سوپیشینه انجام نمیدم حتی واقعا نمیتونم درس بخونم به هیچ کس این حرف ها رو نزدم حتی
خانواده و دوست ندارم بزنم بجز شما که امین مردم هستید من میخوام در آینده یک شرکت مهندسی یا کارگاه بزنم اما بچگی هایی که تا حالا کردم که جرم نیستند همه میکنند و خیلی طبیعیه چون قبلا از شما پرسیده بودم اما نمیدونم چرا باعث شده که اصلا امیدی نداشته باشم از ترس سو پیشینه توروخدا به من بگید چیکار کنم خواهش میکنم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پسر گلم
نگران نباش انشااله جرمی انجام نمیدی
اگر تا ۱۵ سالگی جرمی هم کرده بودی در سجل گیفری شما ننوشتن

در صورتی که در سن زیر ۱۵ سال مرتکب جرم شده باشید برای شما سوء پیشینه محسوب نخواهد شد

شما تامرتکب جرمی نباشید ومتهم نباشید سو پیشینه ایجاد نمی شود

بادرود
سوپیشینه زیر پانزده سال ثبت نمیشود

سو پیشینه شامل جرائم موثر کیفری میشه... یعنی جرائمی که عمدی باشند مثلا تصادفات غیرعمدی،برگشت خوردن چک ومواردی ازاین قبیل جزسوپیشینه حساب نمیشه حتی اگه بخاطرش زندان برید... افراد زیره ۱۵ سال حتی اگه جرایم عمدی هم انجام بدن براشون سابقه کیفری حساب نمیشه

سلام شما اگر جرمی انجام ندادید خیالتان راحت باشه ضمنا شما میتوانید به دفاتر الکترونیک قضایی یا پلیس ۱۱۰ نسبت به گرفتن گواهی عدم سو پیشینه با تقاضای خودتان اقدام فرمائید موفق باشید

درود
اگر مرتکب جرم نشده اید نگران نباشید ضمنا محکومیت افراد زیر پانزده سال سوپیشینه محسوب نمی شود.