میخوام پرونده بررسی بشه چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۵ #35209242

سلام..در پرونده ای حقوقی بنده به عنوان خوانده بودم که به حکم بدوی درخواست تجدیدنظر دادم و پرونده رفت برای تجدیدنظر.ولی بنا به دلایلی اشتباه کردم و لایحه ای فرستادم تا دادخواست تجدیدنظر من بسته بشه و بدون رسیدگی قرار ابطال دادخواست صادر شد..

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان بررسی بادتوجه ب مسترد نمودن تجدیدنظر خواهی وجود ندارد

اصلا برای اینکه اعسار شما موافقت شود باید تراکنش های خود را بیاورید طرف مقابل شما نیز می تواند ادعا داشته باشد

با توجه به درخواست شما برای استرداد تجدیدنظرخواهی رای بدوی تائید شده و امکان درخواست مجدد برای رسیدگی تنها در قالب اعاده دادرسی و در صورت وجود جهات قانونی خاص وجود دارد .

با سلام

اگر شما خوانده باشید و تجدید نظر خواهی کرده باشید حالا به هر دلیلی از تجدید نظر صرفنظر کرده باشید حکم بدوی تایید می شود چرا قرار ابطال دادخواست صادر شده است؟مگر اینکه خود دادخواست موردی داشته باشد که متجر به قرار ابطال شده باشد با این حال باید دادنامه به روئت برسد تا اظهار نظر دقیق بشود
با این حال جهت اطلاع خواهان می تواند از قرار ابطال دادخواست که از دادگاه تجدید نظر صادر شده است فرجام خواهی کند و چون قرار ابطال دادخواست از امر مختوم به ها برخوردار نیست می تواند مجدد طرح دعوا کتد

سلام..دادخواست بدوی توسط خوانده قابل ابطال نیست.
اگر رای بدوی به ضرر شماست .وشما درخواست تجدید کردید پرونده به محاکم تجدیدنظر استان ارسال و آنجا دفاعیات خود را اگر حتی اشتباه کردی مجدد بصورت حضوری بعداز تعین شعبه با مستشاران شعبه بصورت شفاهی یا مکتوب ارائه دهید .

با سلام
اگر برای ابطال دادخواست فرجه قانونی اعتراض موجود باشد بدآن معترض شوید