شکایت از کارفرما با وجود قرارداد پیمانکاری با کارفرما نتیجه بخش است یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۰۲ #35124

سلام بنده از خرداد 87 تا اسفند 90 در یک رستوران کار میکردم که با توجه به ساعت کاری بیش از 100 ساعت در هفته تنها حداقل حقوق اداره کار را دریافت مینمودم و هیج گونه مزایایی به اینجانب تعلق نمیگرفت (مرخصی / عیدی / سنوات / اضافه کاری و...) حال با توجه به اینکه قرارداد اینجانب با کارفرما به صورت عقد پیمانکاری بوده میخواستم بدانم که در صورت شکایت در دادگاه حاکم میشوم یا محکوم.؟ با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید به قرارداد منعقده و شهادت شهود استناد نموده و تمامی حقوق و سنوات و اضافه کاری های خود را از ایشان مطالبه نمائید.لذا به احتمال زیاد در این گونه موارد اداره کار حق را به کاگر خواهد داد.

موید باشید