قرار استماع شهود در رضایت اجرت المثل ملک مشاع یعنی چه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۷ #35058299

با سلام همسر سابقم با شکایت اجرت المثل ملک مشاع . رضایت مبنی بر دریافت کلیه حق و حقوق تقاضای استرداد درخواست و مختومه شدن پرونده را کردند و قرار ابطال دادخواست صادر شد حال پس از دو ماه با استناد به فیلم دادگستری در تاریخ رضایت دادنشان مدعی شده ک فرزندمان با اختیار خود در حالی ک مادرشان در طبقه دوم دادگستری در اتاق معاضدت منتظر ایشان بود در راهرو دادگستری با تقاضا از وکیلی مبنی بر نوشتن دریافت کلیه حق و حقوق و رجعت مادر به راهرو بدون خواندن متن از مادرتقاضای امضا نمودن را کرده اند در حالی ک فرزندم سوگند میخورد ک متن را برایشان بسرعت خوانده است همچنین ادعا میکنند ک فرزندمان ایشان ره با خوراندن قرص گیج کرده و تحت اختیار خود درآورده اند و مدعی هستند ک اختیاری از خود نداشته اند ....حال چگونه میتوانیم ثابت کنیم ک متن با اطلاع ایشان و در سلامت کامل عقلی امضا شده ؟ با طرح دعوای مجدد همسرم و بازبینی فیلم راهرو دادگستری قاضی وقت رسیدگی اسماع شهود صادر کرده یعنی چه ؟ با چه مدارکی میتوانم ثابت کنم ک همسرم دروغ میگوید درحالیکه جز دو شاهد مبنی بر اقرار شفاهی همسرم به دریافت حقوق خویس رسید مکتوبی نداریم ؟؟؟ چگونه اخاذی ایشان را جهت مطالبه مجدد میتوانم ثابت کنم ؟؟؟؟لطفا مفصل راهنمایی ام کنید ممنونم از شما کارشناس عالیقدر.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . بار اثبات این ادعا که متن را بدون اطلاع از مفاد آن امضا کرده اند بر عهده شوهر سابق شماست و این مهم به راحتی قابل اثبات نیست و با توجه به اینکه لایحه را نوشته اند و زیر آن را امضا کرده و خود به دادگاه تحویل داده اند ، ادعایشان محکوم به رد است . ضمن این که عدم اعتراض به قرار ابال دادخواست نیز دلیلی بر رد ادعای ایشان است . پیشنهاد می کنم برای دفاع یه یک نفر وکیل وکالت دهید .

با درود فراوان
بایستی در آن زمان این رضایت توسط دفتر شعبه تنظیم میشد تا از ایجاد این مسائل جلوگیری میکردید .
با شهادت شهود در دادگاه میتوانید این مسئله را اثبات نمایید .