اگر هزینه کارشناسی داده نشود،در رای دادگاه تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۱۳۷ #34825122

سلام
جواب سوال منو در مورد ترمیم هزینه کارشناسی داده اید ممنونم.
سوالی دارم اینه اگه این هزینه پرداخت نشه در رای دادگاه ترتیب اثر داده نمیشه؟
هزینه ای که درخواست کرد واقعا بالاتر از هزینه تعرفه کارشناسی هست ایا دادگاه باز موافقت میکنه؟
در هزینه ای اولیه خود دادگاه ۳۰درصد کاهش داد، الان اینطوری شد،واقعا در توانم نیست بدم.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر هزینه ای که کارشناس تعیین کرده به نظر شما بیش از تعرفه قانونی است می توانید به صورت مستند به دادگاه اعلام کنید و در نهایت اگر در مهلت ۷ روزه پرداخت نشود دادگاه بدون توجه به آن رای صادر خواهد کرد .

سلام هرگاه قرار کارشناسی به نظر دادگاه باشد در صورت عدم پرداخت هزینه کارشناسی ،کارشناسی از عدد دلایل شما خارج می شود و در صورتیکه دادگاه نتواند بدون نظر کارشناس حکم صادر کند دادخواست ابطال می گردد حق الزحمه کارشناس را دادگاه تعیین می کند و چناچه معلوم گردد حق الزحمه متناسب نبوده مقدار آن به طور قطعی تعیین و دادگاه دستور صدور آن را میدهد.و چناچه شما از بابت نظر کارشناسی متحمل ضرری شده باشید میتوانید علیه کارشناس دادخواست بدهید.

سلام .در این مورد قاضی جهت صدور رای نیاز به نظر کارشناس دارد و تا زمانی کارشناس نظر خود را اعلام نکند به پرونده شما ترتیب اثر داده نخواهد شد و شما هم تا زمانی که هزینه کارشناسی را پرداخت نکنید پرونده متوقف میمونه و به نوعی ناقصه...

اگر هزینه کارشناسی پرداخت نگردد از اعداد دلایل شما خارج می گردد و قاضی بدون توجه به آن حکم صادر می کند

متوجه سوال نمیشم . سوال مبهم است