آیا این رابطه، رابطه نامشروع است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۱۲۹ #34752136

سلام خسته نباشید. چند سوال مهم در مورد رابطه نامشروع داشتم که همه را در قالب همین متن بیان میکنم. لطفا یکی یکی به سوالات پاسخ دهید. من در تلگرام با دختری مجرد چت کردم ولی متن چت و محتوای چت، مستهجن و مبتذل و بد نبود و فقط یک چت ساده بود و اصلا هیچ قراری نگذاشتیم که یکدیگر را، حضوری ملاقات کنیم و در واقع نمیتوانستیم یکدیگر را، حضوری ملاقات کنیم چون در دو شهر متفاوت زندگی می کردیم ولی آن دختر از چهره اش که عکس می فرستاد بدون حجاب بود یعنی روسری سرش نبود و لباسش آستین کوتاه بود و من هم که عکس می فرستادم کاملا پوشیده بودم و این که از خودم عکس نیمه برهنه نمی فرستادم. با توجه به این موضوع چند سوال داشتم.
اگر آن دختر از من به دلیل رابطه نامشروع شکایت کند و من اکانت تلگرام خود را حذف کرده باشم و آن دختر از چت هایی که با هم داشتیم اسکرین شات گرفته باشد و داشته باشد پلیس فتا می تواند اکانت من را پیدا کند؟
اگر آن دختر از من به دلیل رابطه نامشروع شکایت کند، باید دلایل کافی و درست و محکمه پسند برای اثبات رابطه نامشروع داشته باشد تا دادگاه شکایت را پیگیری کند یا اینکه دادگاه، به دلیل رخ دادن جرم رابطه نامشروع، سریع و بدون توجه به مدارک شکایت را پیگیری می کند تا فردی که از او شکایت شده را پیدا کند؟
۴. اگر آن دختر از من به دلیل رابطه نامشروع شکایت کند و سپس شکایت خود را پس بگیرد یا اینکه دلایل کافی برای اثبات رابطه نامشروع نداشته باشد؛ آیا دادگاه براساس اینکه آن دختر دلایل کافی و درست و محکمه پسند، برای اثبات رابطه نامشروع ندارد پرونده را مختومه اعلام می کند و می بندد یا اینکه آن را پیگیری می کند تا کسی که از او شکایت شده است را پیدا کند و مجازات کند؟
۵. قبل از چت کردن با آن دختر و تقریبا تا دو ماه پیش من نمی دانستم که چت کردن با دختری مجرد و به طور کلی چت کردن با نامحرم، رابطه نامشروع است. با توجه به این که من قبل از چت کردن با آن دختر، از این که چت کردن با نامحرم رابطه نامشروع است، اطلاع نداشتم؛ اگر آن دختر از من به دلیل رابطه نامشروع شکایت کند و من توبه کنم؛ ممکن است توسط دادگاه بخشیده شوم و تبرئه شوم؟
۶. آیا مدت زمان چت کردن با نامحرم، می تواند نشان دهنده ی رابطه نامشروع باشد؟ معمولا چت کردن با نامحرم تا چه مدت باید باشد تا رابطه نامشروع محسوب شود؟ به طور مثال ۵ روز چت کردن با نامحرم، رابطه نامشروع محسوب می شود؟ ۱ روز چت کردن با نامحرم، رابطه نامشروع محسوب می شود؟
۷. اگر آن دختر از من به دلیل رابطه نامشروع شکایت کند؛ آن دختر، خودش هم به دلیل داشتن رابطه نامشروع، مجازات می شود یا خیر؟
کل موضوع همین بود که شرح دادم و با آن دختر فقط یک چت ساده داشتیم و اصلا متن چت و محتوای چت هایمان مستهجن و مبتذل نبود و اصلا با یکدیگر قرار ملاقات حضوری نگذاشتیم.
از شما خواهش میکنم و لطف می کنید که پاسخ سوالاتم را، یکی یکی بدهید. ببخشید اگر خیلی سوالاتم زیاد است. با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چت در حد گفتگوی ساده نمیتواند رابطه نامشروع تلقی گردد مگر در صورت استفاده ازالفاظ نامناسب.

سلام - تمام مواردی که بیان کردید رابطه نامشروع محسوب نمی شود. حتی اگر آن خانم هم از شما شکایت کرده باشند به دلیل عدم اثبات فعل انجام شده شکایت ایشان رد خواهد شد/.

سوالات شما زیاد هستن ولی یک نکته کلی عرض کنم صرف اسکرین شات دلیل کافی برای تعقیب و محکومیت شما محسوب نمی شود

خیر رابطه نامشروع محسوب نمیشه ...

سلام وقت بخیر
صرف ارسال پیام هایی که متن متعارف داشته باشد رابطه نامشروع نمی باشد ضمن اینکه با محرز شدن رابطه نامشروع مجازات برای طرفین در نظر گرفته می شود .

باسلام
صرف پیامک و ارسال عکس رابطه نامشروع تلقی نمیگردد.

سلام
چت در حد گفتگوی ساده نمیتواند رابطه نامشروع تلقی گردد مگر در صورت استفاده از کلمات خاصی که چنین مفهومی از آن استنباط گردد و برای مقام قضایی مستفاد این معنا باشد.
در صورت تشخیص رابطه نامشروع، هر دو طرف رابطه مجازات خواهند شد .