آیا جلوی اجرای حکم گرفته میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۰ #34744350

با سلام بنده محکوم شده بودم به حپس بلند مدت اعاده دادرسی طبق بند چ ماده ۴۷۴ دادم و قرار قبول اعاده دادرسی صادر شد و دیوان رای صادر کرد و پرونده نقض شد و اخرش نوشته به شعبه دیگری میرود ایا با این حال جلو اجرای حکم به صورت اتوماتیک گرفته میشه یا اینکه باید خودم اقدامی بکنم که جلب نشم

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به ماده ۴۷۸ قانون آیین دادرسی کیفری اجرای حکم به تعویق می افتد

همینکه با اعاده دادرسی کسی موافقت شد اجرای حکم متوقف می گردد نیازی به اقدام خاص شما نیست

با درود
قاعدتا به تعویق می افتد ولی بهتر است شما نسخه ای از رای را در پرونده اجرا بگذارید.

اجرای حکم باستناد ماده ۴۷۸ آئین دادرسی کیفری متوقف خواهد شد . فقط موضوع را پیگیری کرده و نسخه ای از دادنامه پذیرش اعاده در دیوانعالی کشور را عنداللزوم به اجرای احکام ارائه نمایید .

درود
بله اجرای حکم به تعویق می افتد.

ماده ۴۷۸- هرگاه رای دیوان عالی کشور مبنی بر تجویز اعاده دادرسی باشد یا طبق ماده (۴، ۷، ۷) اعاده دادرسی پذیرفته شده باشد اجرای حکم تا صدور حکم مجدد به تعویق می‌افتد و چنانچه از متهم تامین اخذ نشده و یا تامین منتفی شده باشد یا متناسب نباشد، دادگاهی که پس از تجویز اعاده دادرسی به موضوع رسیدگی می‌کند، تامین لازم را اخذ می‌نماید.