چگونه برای مغازه قولنامه ای سند بگیرم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۶۲ #34710560

با سلام
میخواستم بندرو در مورد دریافت سند برای مغازه ای که قولنامه ای و داخل پاساژ است، راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده رو اقامه نمایید.

درود بر شما
سوال کلی است .مشخص نکردیدکه ایا ملک سنددارد یاخیر که اگردارد بایستی دعوای الزام طرح کنید.

با درود
اگر عقد بیع منعقد کرده اید ابتدا از مالک قبلی(فروشنده) بخواهید که در دفترخانه اسناد رسمی آن را به شما منتقل کند در صورت استنکاف طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی نمایید.
سوال شما شفاف نیست.
معلوم نیست سرقفلی دارد آن ملک یا خیر....

با داشتن قولنامه ی موجود در صورت استنکاف فروشنده میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی برعلیه ایشان ارجاع دهید

ابتدا از طریق اداره ثبت درخواست سند خود را تقدیم نمایید درصورت عدم موافقت دادخواست الزام به تنظیم سند را علیه فروشنده و مالک تقدیم دادگاه کنید

باسلام:درمرحله اول بابردن قولنامه عادی به دفاتر اسناد رسمی۲.استعلام،از شهرداری،دارایی،اداره ثبت۳.در صورت نیامدن فروشنده به اداره ثبت الف.فرستادن اظهارنامه ب.دعوای الزام به تنظیم سندمطرح شود.ودر محله آخر چون سند عادی است بهتر است توسط وکیل در دادگاه اقامه دعوا کنید .

با سلام
نظر به اینکه مغازه مذکور را به صورت قولنانه ای خریداری نموده اید در صورت عدم حضور و همکاری فروشنده جهت انتقال سند باید دادخواست الزام فروشنده به انتقال سند مطرح نمایید.
((لازم به ذکر است دعوای تنفیذ وقوع عقد مبتنی بر سند عادی ملکی که سند رسمی مالکیت دارد مسموع نیست و خواهان در این موارد باید آثار ناشی از این عقد را از دادگاه تقاضا نماید و نه تنفیذ عقد را.))