مدت زمان رسیدگی به اعتراض چند ماهه و به طور کلی فایده ای هم نداره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۰ #34583237

سلام چند روز پیش به قرار منع تعقیب اعتراض زدم
۱.پیامکی مبنی بر اعتراض برای من هنوز نیومده، برای متهمان میرود؟
۲. دادیار اصلا منو و مدارکم رو نخواسته بود و مدارکم قرار موقوفی تعقیب برای متهم اول در شکایت دیگه، پروندهای پزشکی و پرینت اسکرین شاتها بوده به علاوه ۷ صفحه لایحه جمعا ۸۱ صفحه شد، آیا قاضی دادگاه اصلا نگاه میکنه به مدارک و لایحه؟ وفایده ای هم داره اعتراض؟
چون بعد از یکسال دوندگی دادیار فقط متهمان خواسته حرفاشونو شنیده بدون اینکه دلیل شکایت ازم بخواد منع تعقیب زده

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود.

با درود زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

سلام
طول می کشد تا پیام ارسال بشه
زمان ان بستگی به تعداد پرونده موجود در شعبه دارد
هم برای شما هم برای متهم ارسال می شود
باید پرونده بررسی بشه چرا منع تقیب خورده است

با سلام
به دلیل ترافیک کاری و متاسفانه ازدهام پرونده ها گاها در روند کار وقفه ای ایجاد میشود که در صورت ارسال ابلاغ یا حکم به شما پیامک ارسال خواهد شد و اگر حس کردید در روند کار زمان بیشتری ایجاد شده میتوانید از طریق شعبه رسیدگی کننده کسب اطلاع نمایید
دادگاه موظف به بررسی موضوع اعتراض و مدارک و مستندات شما میباشد لذا در صورتی که مدارک شما محکمه پسند و به حق باشد حکم به نفع شما صادر خواهد شد .

سلام قطعا پرونده توسط قضات مطالعه میشود در مورد زمان رسیدگی هم بستگی به تراکم کار در شعبه مربوطه دارد در صورت قوی بودن ادله و لایحه تنظیمی امکان نقض قرار منع و صدور قرار جلب به دادرسی وجود دارد.