بدلیل گم کردن پرونده بسیار مهم چگونه باید شکایتمان را مطرح کنیم تا کل خسارتمان را بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #34509423

با سلام
مدتی قبل عده ای با دلایل واهی از دست ابوی بنده شکایت کردند. که خوب بازپرس پرونده با اجحاف و بدون دلیل کبفر خواست و قرار وثیقه ۳۰ میلیونی صادر کرد. بخاطر همین پدرم بیگناه ۶ ماه بدلیل نداشتن وثیقه در زندان بسر بردند.و بعد از ۶ ماه با تودیع سند پدرم از زندان ازاد شد. ولی در نهایت چون شکات دلیل موجه نداشتن دادگاه تجدیدنظر حکم به برایت کامل پدرم صادر کرد.البته در مورد این پرونده و همان ابتدا و زمان بازداشت پدرم بسیاری از ابزار و وسایل منزل و کارگاه و کاری ما را ضابطین قضایی همراه با خود بردند و زمانیکه پس از برائت سراغ وسایلمون را از آنها گرفتیم گفتند که ما بردیم دادگاه و موارد را در پرونده صورتجلسه کردیم.
پس از برایت پدرم در برج ۱۰ سال ۹۷ ما چند درخواست داشتیم که نیاز به وجود پرونده داشت.یک مورد برای ازاد سازی سند و دیگری گرفتن وسایلمان که ضابطین برده بودند و همچنین شکایتی در مورد گرفتن خسارت ایام بازداشتی پدرم به کمیسیون استانی کرده بودیم و قصد داشتیم که تحت عنوان افترا از ان افراد شکایت کنیم.
برای تحویل گرفتن پرونده به همه جا رفتیم. مدام شعبه بدوی پرونده میگوید که پرونده را دادیم به بایگانی راکد و اونجا باید باشد و بایگانی راکد هم گردن نمیگیره و میگه ما نگرفتیم برید تجدید نطر اونجا رفتیم میگه دست ما نیست بعد بایگانی راکد که شعبه بدوی گفته پرونده اونجاست باز بهانه اورد، قاضی گردن پرونده هم گردن نمیگیره، در نهایت خلاصه ما را همه جا بالای صد مرتبه پیش تمام مقامات حتی تا رییس کل دادگستری شهرستان ساری فرستادن ولی نتیجه نگرفتیم. از پارسال تا به حال تو دادگستری برای پرونده همه جا رفتیم.
و اکنون بدلیل گم کردن پرونده ای به این مهمی قصد شکایت در حفاطت اطلاعات یا بازرسی قوه قضاییه را داریم.
در مورد شکایتی که باید ما در این زمینه مطرح کنیم خواهش دارم ما را راهنمایی کنید که کجا و چگونه بهتر است شکایت کنیم. همانطور که عرض کردم ما ۴ مورد کار مهم و اساسی در رابطه با این پرونده داشتیم که ازاد سازی پرونده و گرفتن وسایلمان ( که حدودا پنجاه میلیون تومان از دوچرخه کورس و چندین دستگاه سنگ فرز و ...ابزارهای کارگاهی ) و همچنین یک شکایتی که بابت خسارت در کمیسیون مطرح کردیم بدلیل نبود پرونده هر ماه عقب میفته و شکایت افترا ما هم به همین دلیل خراب شده
با توجه به مفقود و گم کردن پرونده ما عمدا یا سهوا ما متحمل خسارت های زیادی شده ایم.
خواهشا ما را طوری راهنمایی کنید تا چگونه و درکجا(حفاظت اطلاعات یا بازرسی و یا...) و چگونه باید شکایتمان را در این رابطه مطرح کنیم تا کل خسارتمان را بگیریم؟یک دنیا تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به اداره حفاظت اطلاعات دادگستری استان مازندران یا سازمان مرکزی حفاظت اطلاعات قوه قضائیه در تهرام شکایت کرده و پیگیری نمایید .