خودرو مورد تخریب عمدی قرار گرفته چه کسی مسئول است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۳ #34448848

ضمن عرض ادب
شخصی خودرو اینجانب را عمدا مورد تخریب قرار داده و محکوم شده است. خودرو متعلق به همسرش میباشد.
علیه چه کسی باید دادخئاست مطالبه خسارت بدهم؟
مالک خودرو چه مسئولیتی دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با تامین دلیل ارزیابی خسارت نمودده ومطالبه خسارت نمایید

درود بر شما، تخریب عمدی واجد وصف کیفری‌ست و شما میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت علیه راننده نمایید.

علیه شخصی که خسارت وارد نموده ولیکن بهتر است مالک خودرو را نیز طرف دعوا قرار دهند

درود
شما باید علیه کسی که تخریب را انجام داده شکایت نمایید لیکن اگر بتوانید اثبات نمایید مالک خودرو با مسبب تخریب همکاری داشته و برای اینکه تخریب محقق گردد خودرو خود را در اختیار وی قرار داده می توانید ایشان را نیز مورد تعقیب کیفری قرار دهید .

سلام
شخصی که عمدا خودرو شما را مورد تخریب قرار داده است و ظاهرا الان نیز محکومیت کیفری پیدا کرده است مسئولیت جبران خسارت وارده به اتومبیل شما نیز بر عهده ایشان است
و اینکه اتومبیل خسارت زننده متعلق به کس دیگری بوده علی الاصول تاثیری در این مورد ندارد
مگر اینکه ثابت شود مالک عمدا اتومبیل خود را در اختیار دیگری قرار داده است تا با آن به شما خسارت وارد می نماید که در این صورت ممکن است از بابت تسبیب مسئول شناخته شود و این امور نیاز به رسیدگی قضایی دارد

با درود سوال از لحاظ نگارشی ایراد دارد.

مالک خودرویی که مورد خسارت قرار گرفته علیه زیان زننده یا مسبب دادخواست دهد.
یا کیفری طرح شکایت تخریب مطرح کند اگر عمدی بوده و سونیت محرز باشد.

سلام
شما باید علیه راننده طرح دعوا کنید.