مراحل قانونی دریافت مکالمات دریافتی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۰ #34399629

سلام وقت بخیر
خواستم خواهش کنم بمن بگین برای دریافت ریز مکالمات باید چکار کنم
به دفاتر که مراجعه میکنم میگن باید دستور قضایی باشه و فقط تماس های خروجی و بهم میدن

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برای مالک صرفا پرینت تماس خروجی داده میشود و برای سایر موارد بایستی دستور مقام قضایی باشد

سلام‌ باید به دادسرا مراجعه کنید و با توجه به درخواستی که دارید درباره چه موضوعی هست طبق همون موضوع شکوائیه طرح کنید و درخواست ریز مکالمه کنید

سلام
پرینت مکالمات صرفا با دستور قضایی امکان پذیر است