چگونه میتوانم از شخصی که با احساسات من بازی کرده، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸,۵۹۰ #34359355

سلام
وقت بخیر
تقریبا یک سال و نیم پیش یه پسر، یک سال از خودم بزرگتر به بهانه ازدواج و کلی حرفای امیدوار کننده ی دیگه اغفالم کرد و من احمقم با او رابطه داشتم، الان ۸ ماهی میشه که ولم کرده و من نابودم به معنای واقعی و هر روز به کشتن اون طرف و خودکشی خودم فکر میکنم.
آیا من از لحاظ قانونی دستم جایی بند نیست؟
خیلی پشیمونم، نادونی کردم خام حرفاش شدم و میدونمم تا آخر عمر حالم خوب نمیشه، چه میدونستم خب از بس سختی کشیده بودم حرفایی میزد که فکر کردم فرشته ی نجاتمه.
تو رو خدا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

روابطی که خارج از علقه زوجیت باشد اگر خارج از حد قانونی باشد ، مشمول مجازات جرم رابطه نامشروع می شود.

سلام
متاسفانه با توجه به اینکه اعلام کردین رابطه داشتید، طرح شکایت به ضرر شما هم خواهد بود...

با سلام و احترام مخاطب گرامی هر چند عمل طرف مقابل شما اخلاقا مذموم بوده ولی در قوانین و مقررات کشور قول ازدواج تعهدی برای طرف مقابل ایجاد نمیکند. و متاسفانه ارتباط بین طرفین هم در این مدت تحت حمایت قانون نبوده و غیر شرعی است و در صورت شکایت برای طرفین ایجاد مشکل میکند. ولی چنانچه ایشان مالی از شما گرفته و یا جسما صدمه ای به شما زده از این ابعاد امکان تعقیب حقوق خود را دارید.

دررابطه هر دونفر مرتکب جرم شدند

سلام شما اگر از این فرد شکایت کنید خودتان هم امکان محکومیت برایتان وجود دارد ضمن این که خسارت مال در خصوص بکارت اگر از بین رفته باشد چون با رضایت بوده چیزی به شما تعلق نمیگیرد،

نوشته اید: با او رابطه داشتم. بنا بر آنچه شما مرقوم داشته اید نمی توانید شکایت کیفری تقدیم کنید و ممکن است خود شما نیز مجرم شناخته شوید.

ادعای ضرر و زیان معنوی نیز امکان وصول ندارد زیرا رابطه رسمی نداشتید و حتی به این زمان نامزدی نیز در عرف اطلاق نمی گردد.

سلام
صرف عدم تعهد به قول ازدواج در نظام حقوقی ایران نمی تواند مبنای اقدام حقوقی باشد ولی چنانچه در این مسیر از لحاظ مالی یا جسمی متضرر شده اید قابل اقدام قضایی ست.