قرارداد دست نویس به جای رفتن به بنگاه برای اجاره یک واحد آپارتمان معتبر هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۴ #34282350

سلام آیا میتوان به جای رفتن به بنگاه و تنظیم اجاره نامه ؛ قرارداد دست نویس همراه با امضا دو شاهد بین مالک و مستاجر تنظیم کرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتره به مشاور املاک مراجعه کنید چون راه برای انکار بازه امکانش هست تو متن خیلی چیزا فراموش شه و ذکر نشه ولی مشاور املاک موظف هست تمام نکات رو قید کنه

عقد عبارت است از اینکه یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر تعهد بر امری نمایند و مورد قبول آنها باشد. لذا درصورت رعایت شرایط مواردمندرج در عقد اجاره .‌منعی ندارد

ضمن اهدای سلام و احترام
وفق ماده ۱۲۸۷ قانون مدنی اسنادی که در ادارات ثبت اسناد و املاک یا دفاتر اسناد رسمی نزد مامورین رسمی و. در حدود صلاحیت آنها و بر طبق قانون تنظیم شده باشد سند رسمی محسوب میشود بجز اسناد مذکوره در این ماده سایر اسناد عادی محسوب میشود لیکن اسناد عادی در دو مورد اعتبار اسناد رسمی دارند وقتی که مورد تایید کسی که سند علیه وی اقامه شده باش و اینکه پس از انکار و تردید انتساب آنها محرز شود بنا بر این تفاوتی بین اجاره نامه ای که به امضاء طرفین و دو نفر گواه رسیده با اجاره نامه ای که در بنگاه مسکن تنظیم شده باشد نیست