با پایانکار قدیمی خانه کلنگی می‌توان سند را انتقال داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۸۲۰ #34186650

سلام. منزلی کلنگی که در زمان قدیم پایانکار را گرفتیم ولی اخیرا آن را نما کردیم. آیا با همان پایانکار قدیمی که بعد از ساختن خانه گرفتیم می‌شود سند را انتقال داد؟ ممنون.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اصولا بله امکان پذیر می باشد

سلام
اگر تغییری در نقشه قدیمی انجام نداده اید بله ممکن است و گرنه نه.

با درود بله امکان پذیر است

برای انتقال سند ساختمان‌ها یا املاک کلنگی و قدیمی نیاز به اخذ پایان کار جدید یا به اصطلاح پایان کار به روز دارید برای دریافت پایان کار ساختمان کلنگی با عمر ۲۹ یا ۳۰ سال و یا بیشتر چند حالت وجود دارد.

معمولا ساختمان‌ها یا ملک‌های کلنگی و قدیمی پایان کار قدیمی دارند با زمان اتمام ساخت مدارکی دال بر این موضوع دریافت کرده‌اند. در این حالت کافی است با ارائه این مدرک قدیمی نسبت به درخواست پایان کار جدید اقدام کنید. لازم نیست در بین مدارکی که برای دریافت گواهی پایان کار ساختمان کلنگی ارائه می‌دهید، برگه اتمام عملیات ساختمانی وجود داشته باشد.

گاهی برای ساختمان‌های قدیمی یا کلنگی سند و پایان کار قدیمی دارید اما تغییری در ملک انجام داده‌اید، مثل اضافه کردن طبقه در ساختمان ویلایی یک طبقه با دوبلکس کردن ویلا، در این صورت بر اساس قوانین شهرداری باید مجوز اضافه کردن بنا را در همان زمان دریافت می‌کردید اما اگر این مجوز را از شهرداری نگرفته باشید، کار شما با مشکل مواجه می‌شود. در این حالت باید تمام مدارک ذکر شده برای اخذ پایان کار ساختمان را ارائه دهید. سپس این اضافه کردن یا تغییرات در بنا به کمیسیون داخلی شهرداری یا کمیسیون ماده صد ارجاع داده می‌شود و باید جریمه‌ای پرداخت کنید تا پایان کار جدید ساختمان قدیمی و کلنگی صادر شود.