نرفتن به دادگاه تجدید نظر چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۲۷ #34122186

راستش من فراموش کردم برم دادگاه تجدید نظر میخام بدونم چه میشود؟ مشکلی الان پیش میاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه با توجه به محتویات پرونده اقدام به تصمیم خواهد نمود

هیچی
تجدیدنظر براساس محتویات پرونده حکم صادر می کند

سلام در صورتی که در مرحله بدوی حضور داشته باشید اما در مرحله تجدید نظر حضور نداشته باشید حضوری محسوب و قاضی محترم بر اساس مستندات حکم صادر می نماید اما در صورتی که در هیچ یک از مراحل بدوی و تجدید نظر حضور نداشته باشید خود یا وکیلتون غیابی محسوب می‌شود و می توانید اعتراض غیابی مطرح نمایید

با سلام و احترام احتمال دارد که شما بدون دفاع از خودتون محکوم بشوید و حق دفاعتون از بین میره موفق و پیوز باشید

با سلام
بر اساس محتویات و ادله موجود در پرونده رای مقتضی صادر می گردد .

فرصت دفاع را از دست داده اید.دادگاه بر اساس محتویات پرونده و لوایح اتخاذ تصمیم می کند.

با سلام .
رای غیابی صادر میشود