آیا راهی هست برای تجدیدنظر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۳ #34067765

باسلام وعرض ادب من یه پیامک واسم اومد رفتم کافی نت ذ دیدم حکمم صادر شده و دیگه فرصت تجدید نظر گذشته حکم سنگینی بهم دادند چکار میتونم بکنم

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فرجه قانونی برای شما جهت ارایه اعتراض به حکم دادگاه بدوی برای تجدید نظر از فردای روز رویت حکم از سوی شما در سامانه ثنا خواهد بود
یعنی ملاک ورود و رویت حکم توسط شماست و اگر چنین باشد شما ۲۰ روز فرصت اعتراض خواهید داشت
اگر چنین نشود وفرجه قانونی اتمام رسیده در صورت داشتن شرایط اعاده دادرسی یا فرجام خواهی اقدام نمایید

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه وقت تجدیدنظر خواهی منقضی شده است میتوانید فرجام خواهی نمایید و یا اگر شرایط تقدیم درخواست اعاده دادرسی فراهم است اقدام کنید

سلام
بهتر شما مشاوره تلفنی بگیرید تا کامل پرونده بررسی بشه
بررسی کنیم ایا امکان اعاده دادرسی دجود دارد یا خیر

باسلام میتوانید در موعد مقرر از رای تجدیدنظرخواهی نمایید.

در صورتیکه رای صادره حضوری باشد امکان تجدیدنظرخواهی تحت هیچ شرایطی وجود ندارد ولی اگر غیابی باشد میتوانید اقدام به واخواهی نمائید .

سلام .. چنانچه عذر موجه قانونی داشته باشید ، قاضی می تواند به شما مهلت دهد .