سو استفاده از سفید امضا ممکن میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۹ #33999580

با سلام من و دوستم زمینی مجاور هم خریدیم یک روز دوستم به هوای اینکه فروشنده زمینمان را تصرف کرده و رفته سند گرفته برای خودش و وکیل گرفتم کارارو درست کنه از من در یک برگه امضا گرفته می خواستم بدونم می تونه از ان امضا سواستفاده کنه و راهی هست بتونم جلوشو بگیرم متاسفانه کپی سند زمین هم دستشه

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله احتمال هر گونه سو استفاده از برگه سفید امضا وجود دارد

بله امکان سواستفاده از سفید امضا ب هر طریقی ممکن هست اما باتوجه ب اینکه سفید امضا توسط کارشناس قابل تشخیص هست در این مورد جای نگرانی نیست لازم ب ذکر هست ک در صورت سواستفاده جرم تلقی شده و در صورت شکایت شما و اثبات آن یک تا سه سال حبس خواهد داشت

هرگونه سوءاستفاده ای از سفید امضاء میسر است ولی این نکته را نیز نباید فراموش کرد که سفید امضاء از طریق کارشناسی قابل احراز و تشخیص می باشد .

با توجه به شرح اظهارات خودتان اول باید دید امضای شما به چه دلیل می باشد ؟چه سندی برای دوستتان امضا کرده ایت ؟
دوم در خصوص سوالتان اگه فروشنده زمینی را به شما فروخته با توجه به قرارداد فی مابین از جمله(مبایعه نامه،قلنامه ،سند رسمی یا عادی هر نوشته که که در مقام دعوا قابل اثبات باشد )
میتوانید علیه فروشند دعوای تصرف عدوانی ،ممانعت از حق عدوانی اقدام کنید

باسلام واحترام ...پیشنهاد میشود بین خودتان به توافق برسید درصورتی که راضی نشد از طریق ارسال اظهار نامه پیگیری نمائید واحیانا درصورتی که سواستفاده کرده باشد توسط کارشناس قابل اثبات بوده که سفید امضا بوده