تکلیف چندین سال معوقاتم چه میشود و حق و حقوق قانونی که ۵ سال نگرفتم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۸ #33990223

باسلام بنده از سال ۹۵ در مجتمع چند طبقه بعنوان سرایدار و نگهبان با قراردادی با مالک به مدت ۵ سال یعنی تا ۱۴۰۰ استخدام شدم و بعد از چند ماه مالک توسط پسر بزرگش گرجستان برده شد و با وکالتی که از وی گرفت کل مجمع را بنام دختر ۱۸ ساله خود کرد و حتی از طرف همسر و پسر دیگر شکایت علیه پسر بزرگ کردن که هنوز ادامه دارد با این حال کارفرما بنده که مالک ملک بود چند ماه قبل فوت کرد و کسی که ملک بنامش هست به اتهام تصرف عدوانی برایم شکایت کرد وقتی قرارداد را به دادیار نشان دادم بر اساس ان قرار منع تعقیب صادر کردن و شاکی اعتراض کردن اصل قرارداد را تحویل دادگاه تجدید نظر دادم و دادگاه اعتراض را وارد نقص قرار صادره را صادر کردن و پرونده مجددا در دادیاری تحت برسی میباشد میخواستم بدانم به چه دلیل اعتراض قبول شد تکایف چندین سال معوقاتم چه میشود و حق و حقوق قانونی که ۵ سال نگرفتم ایا بعد از گذشت ۵ سال میتوانن کیفری علیه من اقدام کنن یا باید از طریق دادگاه حقوقی باشد
با تشکر ازشما

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت وجود ادله کافی علیه ورثه میشه شکایت داد

می توانید به طرفیت وراث برای حقوق پنج سال دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

جهت مطالبــــه حق، می‌توانید از طریق دفاترخـــدمات الکترونیک قضایی به طرفیت وراث دادخواست مطالبه وجه ثبــــت نمایید.
بررسی رای صادره و پـــــرونده لازم است.

سلام
جهت دریافت حق و حقوق خود، می‌توانید به طرفیت وراث دادخواست مطالبه وجه بدهید.

درود بر شما
جهت مطالبه ی حق و حقوق قانونی تان با ارائه مدارک و قرارداد کار ، علیه ورثه دادخواست دهید . جهت بررسی علت تصمیم دادگاه تجدیدنظر باید قرارداد دقیقا بررسی شود ‌ .

با سلام
نقض قرار الزاما به معنای قطعیت امر مبنی بر تحقق جرم توسط شما نیست و پیشنهاد می گردد با دفاعی موثر موجبات برائت خود را حاصل نمایید . در خصوص وجه علیه وراث مالک می توانید دادخواست طرح نمایید .

میتوانید علیه ورثه اقدام کنید