چگونه ثابت کنم که قمه در ماشین برای دفاع بوده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۸ #33923293

چگونه ثابت کنم که قمه واسه دفاع از خود بوده، چون من مسافر کشی میکردم و یه بار مورد سرقت قرار گرفتم.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. حمل سلاح سرد توسط قانون گذار جرم ودارای مجازات پیش بینی شده حتی اگر برای دفاع بوده باشه فلذا چنین ادعایی مسموع نخواهد بود به سمع قاضی.

سلام
ماده ۶۱۷ – هر کس به وسیله چاقو و یا هر نوع اسلحه دیگر تظاهر یا قدرت‌نمایی کند یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد‌یا با کسی گلاویز شود در صورتیکه از مصادیق محارب نباشد به حبس از شش ماه تا دو سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

تبصره۱ـ حمل قمه، شمشیر، قداره و پنجه بوکس در صورتی که صرفا به‌منظور درگیری فیزیکی و ضرب و جرح انجام شود جرم محسوب و مرتکب به حداقل مجازات مقرر در این ماده محکوم می‌گردد. واردات، تولید و عرضه سلاحهای مذکور ممنوع است و مرتکب به جزای نقدی درجه شش محکوم و حسب مورد این سلاحها به نفع دولت ضبط یا معدوم می‌شود.

تبصره۲ـ تولید، عرضه یا حمل ادوات موضوع تبصره (۱) در موارد ورزشی، نمایشی، آموزشی و نیاز ضروری اشخاص برای استفاده شغلی یا دفاع شخصی پس از دریافت مجوز بلامانع است. (الحاقی ۱۳۹۶/۹/۲۲)

سلام شما نمیتوانید چنین چیزی را ثابت کنید و اینکه این نوع سلاح سرد جهت دفاع بوده اصلا قابل قبول نیست.

همچین استدلالی محکمه پسند نیست