ضبط صدای مخفیانه چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵۸ #33669369

در یک جلسه سه نفره (خودم و دو نفر دیگر) صدا را ضبط کرده ام و قصد دارم این صدا را در دادگاه انتظامی ارائه دهم.ایا این کار جرم است؟اگر بلی با ذکر ماده بفرمایید. ایا دو نفر دیگر می توانند من را بابت این کار محکوم کنند.؟

مشاوره حقوقی استراق سمع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
طبق ماده ۵۸۲ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)مصوب سال ۱۳۷۵، این کار جرم و قابل تعقیب کیفری است.

درود
بله جرم است و مجازات قانونی دارد.

انتشار صدای ضبط شده در دادگاه بدلیل اینکه از طریق غیرقانونی بدست امده فاقد اعتبار هست و ن تنها منفعتی برای شما ندارد ک بموجب ماده ۵۸۲ ق.م.ا جرم بوده و برای شما مسئولیت ایجاد خواهد کرد

با سلام مطابق ماده ۵۸۲ قانون مجازات اسلامی

کارشماجرم محسوب می شودوصدا در دادگاه سندیت ندارد

سلام .
طبق ماده ۵۸۲ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵، جرم و قابل تعقیب کیفری است.

ضبط صدا درصورت انتشار آن جرم است