متن قرار داد شراکت خدماتی چگونه تنظیم میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۳ #33607060

قراردادی با عنوان نامعلوم در راستای دستیابی به خدماتی از منبعی غیر قابل پیگری تنظیم شده و افرادی که شرایط مجازات حقوقی این خدمات را ظاهرا میان خود تقسیم کرده اند...می خواستم بدونم آیا فردی می تونه با اصل برگه با توضیحات زیر اقدام به شکایت و حتی توطعه علیه دیگری بکنه؟؟؟یا آیا اصلا این برگه قابل پیگیری و دارای ارزش حقوقی هست یا خیر؟؟؟____بر اساس این قرارداد افراد ذکر شده(شامل اسم و اثر انگشت 3 نفر)در هر صورتی که فردی از اعضای ذکرشده در معرض سو استفاده از مدارک شخصی و گواهی ثبت نام (در یک آزمون گزینشی)قرار گیرد،تمامی افرار ذکر شده در هر صورتی تبعات قانونی و مجازات را در نظر گرفته و قبول دارند.-----در نهایتم ذکر شده که قرار داد در مورد اون فرایند گزینشی هست و زمان اعتباری هم تا چند ماه زیرش حک شده.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و لحاظ حقوقی هر قراردادی که بر خلاف نظم عمومی و اخلاق حسنه و همچنین قوانین مصرح جمهوری اسلامی ایران تنظیم گردیده است نافذ و قابل اثرگذاری نمی باشد و لذا می بایست به طور دقیق تر قرارداد خویش را شرح نمایید