چگونه میتونم شکایت کنم که شوهرم؛ متوجه نشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۷ #33439425

سلام
شوهر دختر خالم به من تجاوز کرد چگونه میتونم شکایت کنم که شوهرم نفهمه زندگیم خراب بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با توجه به اینکه ابلاغ ها الکترونیکی شده شوهرتان متوجه نمی شود اما پس از محکومیت شوهر دخترخاله اتان ممکن است بفهمند بهتر است خودتان اطلاع دهید.

با سلام و احترام
با ثبت نام ثنا و طرح شکایت شروع به رسیدگی میشود
با وجود محرمانه بودن دادرسی ولی به هر حال امکان متوجه شدن هست

شکایت د در دادسرا محرمانه است ابلاغ ها هم الکترونیکی و از طریق ثبت ثنا پیامک می شود ولی امکان اینکه همسرت متوجه نشه کمه

سلام شکایت در دادسرا انجام دهید البته در سامانه الکترونیکی ثنا ثبت نام تا از طریق پیامک ابلاغ به گوشی ارسال گردد درضمن در جلسات دادرسی و تحقیقات درنهایت خانواده متوجه میشوند علیهذا بهتر است احقاق حق نمایید موفق باشید

بااینکه در موضوع تجاوز رسیدگی محرمانه خواهد بود امکان نداره به شوهرت اطلاع ندهند

سلام، با ثبت نام ثنا ابلاغ اوراق قضایی به صورت پیامک و الکترونیک خواهد بود لیکن ممکن است با احضار ایشان جهت تحقیقات در خانواده این مسئله را متوجه شوند.

درود بر شما، برای شکایت جای نگرانی نیست، در ثنا ثبت‌نام کنید، تا ابلاغ درب منزل انجام نگیرد، سایر مراحل قابل پیش‌بینی نیست، هر اتفاقی ممکن است موجب مشخص شدن شود، از جمله اعلام شخص مذکور به همسر شما، اطلاع همسر شما به هر طریقی در حین دادرسی یا پیش از آن در دادسرا و...