با توجه به شرایط شرکت، از طریق دادگاه اقدام کنم نتیجه میگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #33419985

سلام وقت بخیر.
بنده مدیر عامل شرکت تعاونی ______ هستم که زمینه کاری ان حمل و جابجایی متوفی است و از سال ۹۱ ثبت و شروع به فعالیت نموده. در شهرستان بنده ۳ شرکت که زمینه کاری همین موضوع داشته هستند.در تاریخ ۲۱ برج ۱۲ سال ۹۸ حمل و جابجایی متوفی که تحت نظر شهرداری میباشد را به بخش خصوصی و از طریق مزایده واگذار نمودند. بنده در مزایده برنده شدم و قرار دادی تحت پیمان کار شهرداری در زمینه حمل و جابجایی متوفی بستم. در ارامستان شهرداری دفتر گرفتم تحت واحد و شروع به فعالیت کردم. طبق جلساتی که در حراست شهرداری و خدمات شهری بین بنده و شرکت دیگری گذاشته شد قرار شد که فقط شرکت بنده مجاز به فعالیت باشد و بقیه زیر نظر من کار کنند ولی شرکت مقابل این شرایط رو قبول نمیکنه و اعلام کرده که فعالیت نمیکنه و به طور غیر مجاز در حال فعالیت است. ولی متاسفانه به علت قوم گرایی و حمایت های پشت پرده دیگ از شرکت دیگ همچنان با گذشت دوماه از این شرایط همچنان شرکت دیگر در حال فعالیت و در حال سرویس دهی میباشند و متاسفانه از سمت شهرداری هیچ جلوگیری از این شرکت نمیشه. و مراجعه بنده به حراست شهرداری یا رییس ارامستان هیچ گونه جوای و جلوگیری انجام نمیشه به علت اینکه رییس ارامستان دو دستگاه امبولانس خریده و زیر نظر شرکت مقابل در حال کار هستند. و به خاطر منافع شخصی جلوی فعالیت شرکت مقابل رو نمیگیرند... راهنمایی میخواستم با توجه به اینکه طرف مقابل بنده سازمان شهرداری هست و اینکه با توجه به شرایط شرکت من از طریق دادگاه اقدام کنم نتیجه میگیرم یا نه...ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر در قرارداد پیمانکاری و یا هر توافق دیگری فقط فعالیت انحصاری شما شرط شده باشد به نحوی که شرکت دیکر حق هیچگونه فعالیت موازی با شرکت شما نداشته باشد و یا اینکه به موجب ان صورتجلسات چنین معین شده باشد، می توانید با مراجعه به دادگاه الزام شرکت دیگر را به انجام تعهدش که ترک فعالیت موازی با شماست، خواستار شوید.