همسرم بدون اینکه حتی اجازه بده من با فرزندانم صحبت کنم آنها رو برد؛ باید چیکار بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۰ #33371148

سلام وقت بخیر
به دلیل مشکلات خانوادگی با همسرم مدتیه که از هم جدا زندگی میکنیم و همسرم چهار ماه است که اجازه ملاقات با فرزندانم رو نمی دهد و درخواست حق ملاقات موقت گرفته ام و اصل دعوی خود رو به داداگاه ارائه دادم ولی همسرم به بچه هام یاد داده و وقتی برای تحویل بچه هارو رو به کلانتری اورد بچه ها شروع به گریه کردن و کلانتری هم گفتن ما نمی توانیم به زور بگیریم و همسرم بدون اینکه حتی اجازه بده من با فرزندانم صحبت کنم انهار رو برد الان من باید چیکار بکنم چهار ماه حتی صدای بچه هامو نشنیدم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دادخواست ملاقات فرزندان به طرفیت زوج دهید
مکانی دیگری نیز برای ملاقات برگزینید

با سلام
دادخواست ملاقات با طفل به طرفیت همسرتان ارائه دهید
و مکان ملاقات خارج از کلانتری درخواست کنید

دادخواست مبنی بر ملاقات خارج از کلانتری دهید.

با سلام
اولا اثبات این امر که پدر فرزندان را تحریک و آموزش میدهد سخت است
دوما دادخواست ملاقات طفل را ارایه و این بار محل ملاقات را بیرون از کلانتری یا دادگاه درخواست نمایید

سلام . شما میتوانید در محلی غیر ار کلانتری درخواست ملاقات نمایید . اگر بچها برایشان دیدار خوشایند نیست نمیتوانید از مادر شکایت کنید مگر او مانع شود

سلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه ملاقات فرزند از دادگاه در محلی غیر از کلانتری جهت ملاقات که قطعا" جای خوش آیندی نیست تقاضا نمایید !