آیا بدون داشتن کد ملی میتونند ابلاغ رو ارسال کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۳۹ #33303259

سلام اگر در یک شکایت کیفری شاکی کد ملی متهم رو نداشته باشه و فقط آدرس و اسم و شماره تلفن رو بده
و متهم هم ثنا داشته باشه

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام در صورت داشتن حساب کاربری در ثنا متهم پرونده هر نوع اوراق قضایی که لازم به ابلاغ باشد از طریق سامانه ثنا به متهم ابلاغ می گردد

همون مشخصات شناسنامه ای مشتکی عنه کفایت می کند و احتیاجی نیست حتما کد ملی ایشان را هم داشته باشید

با سلام
در صورت
وجود نشانی و مشخصات کامل سجلی علی الاصول دفاتر و کارگزاران خدمات قضائی بسهولت می توانند سامانه ثنای طرف مقابل( با فرض ثبت) را پیدا در غیر اینصورت ابلغ در محل ملاک عمل خواهد بود.