تا طرف مقابل دعوی وارد سامانه نشه و رای رو ملاحظه نکنه ۲۰ روز حساب نمیگردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۷ #33033282

سلام
رای صادر شده و پیام اومده
حالا سوال من اینه که تا طرف مقابل دعوی وارد سامانه نشه و رای رو ملاحظه نکنه ۲۰ روز حساب نمیشه که مهلت ۲۰ روز اعتراض تموم بشه

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خیر تاثیری ندارد
از تاریخ ثبت در سامانه به مدت ۲۰ روز فرصت دارند

با سلام
زمان قانونی در سامانه ثنا ، از زمانی آغاز میشود که طرفین پرونده وارد سامانه شده و حکم یا ابلاغیه ارسالی را مشاهده نمایند و در سامانه لحظه ورود و مشاهده ثبت میکردد.

خیر ملاک درج در سامانه ابلاغ است

سلام
ملاک برای تاریخ ابلاغ رای درج آن در سامانه ابلاغ است و ملاحظه یا عدم ملاحظه آن تاثیری ندارد و اگر چنین چیزی باشد اشخاص می‌توانند مثلا تا ۴ ماه نیز رای خود را ملاحظه نکنند و فرصت بخرند بنابراین از تاریخ درج در سامانه مهلت شروع خواهد شد دقت داشته باشید حق تان ضایع نشود