تکلیف طفل صغیر چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰ #32858833

برادر بنده به قتل رسیده است، فعلا قاتلین شناسایی شده هستند ولی دستگیر نشده اند، مرحوم یک پسر تقریبا دو ساله دارد درضمن پدر و مادر مرحوم نیز فوت شده اند ولی چند برادر و خواهر هستیم که امادگی نگهداری از طفل صغیر برادرمان را داریم. لذا از شما وکیل محترم راهنمایی میخواستیم که به چه شکلی باید اقدام شود

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مادر ایشان در قید حیات هستند برای حضانت در الویت است

اگر مادر بچه در قید حیات باشد حضانت بچه با مادر است و در غیر اینصورت با همراه داشتن مدارک مثبت رابطه خویشاوندی به اداره سرپرستی شهر خود مراجعه و درخواست نگهداری و سرپرستی بچه را ارائه نمایید

قیمومت فرزند صغیر بعد از پدر به پدر پدر می رسد که گفته اید فوت شده و بعد از او به مادر می رسد و در صورت عدم صلاحیت مادر با رای دادگاه، طبق بررسی های دادگاه به فرد مورد اطمینانی واگذار می شود. معمولا در محاکم دیده ام که به مادر داده شده است