اگر به دادگاه ‌مراجعه کنیم همان ۵۰۰۰ تومانی که‌ سال ۱۳۶۳ دادیم را میگیریم یا به‌ نرخ ارزش روز برای ما محاسبه میکنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #32706939

سلام
وقتتون بخیر
پدرم در سال ۱۳۶۳ در یک شرکت سهامی عام ۵۰۰۰ تومان ودیعه میگذارد ( برای این که در آن زمان به علت وجود جنگ شرکتها به کسبه بدون گذاشتن ودیعه جنس نمیفروختند ) بعد از چند سال شرکت ورشکسته میشود و بسته میشود و با مراجعه ما به شرکت تعطیل شده هیچ پاسخی داده نشد و ودیعه ما داده نشد سال ۹۰ این شرکت با مدیریت جدید خریداری و دوباره ‌باز میشود و ما با مراجعه به بخش مالی و نشان دادن سند قرارداد مطالبمون رو درخواست ‌کردیم ‌اما ‌کسی پاسخگو نشد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بستگی به علت عدم استرداد و مطالبه شما دارد
اگر مطالبه از جانب شما صورت گرفته باشد
از تاریخ مطالبه تا دریافت خسارت تاخیر تادیه نیز بر آن تعلق خواهد گرفت

سلام
چون شما مبلغ مذکور را به عنوان ودیعه در شرکت گذاشته اید پس از اتمام کار باید مبلغ مذکور به شما استرداد می‌شده است
و چنانچه شما مبلغ مذکور را در آن زمان مطالبه نموده باشید و شرکت از پرداخت خودداری کرده باشد میتوانید اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه آن را از تاریخ مطالبه تا زمان پرداخت مطالبه کنید
ولی اگر مطالبه نکرده باشید یا دلایلی بر این که مطالبه کرده اید نداشته باشید فقط همان پنج هزار تومان را طلبکار خواهید بود و خسارت تاخیر آن را برای شما دادگاه محاسبه نمی کنند