آیا این مبلغ قابل قبول میباشد و برای افزایش بابت این مورد قانونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۴ #32629699

اینجانت سرقفلی یک مغازه را خریداری نموده ام و مدت ۳ سال است که ماهیانه مبلغ ۲۵۰ هزار تومان بابت اجاره ملکیت (سالانه مبلغ ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال) به مالک پرداخت مینمایم اکنون مالک همین اجاره را به مبلغ سالانه ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال را افزایش داده.

مشاوره حقوقی سرقفلی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر توافق ندارید می توانید تعدیل اجاره بها را هر کدام از دادگاه تقاضا کنید.

سلام بر اساس توافق عمل شود در خواست تعدیل اجاره کنید وبا توافق وبا کارشناس رسمی تعین میشود موفق باشید

با سلام مبلغ را باید در زمان قرداد عنوان میکردین مثلا سالی ۲۰ درصد اگر عنوان نشده نظر کارشناسی بخواهید

سلام
این مورد توافقی است در صورت عدم توافق از طریق ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری مسله را پیگیری نمایید

اجاره هرسه سال قابل تعدیل است اگر قانونی و با حکم دادگاه و نظر کارشناس اقدام شده قانونی است خیر، و نیازمند رسیدگی قضایی است.

درود
اجاره املاک تجاری بعد از مضی سه سال قابل تعدیل است و در صورت عدم حصول توافق طرفین میتوان از دادگاه تقاضای تعدیل با ارجاع امر به کارشناس را نمود ‌ .

با درود..
در خصوص اجاره املاک تجاری مشمول قانون روابط موجر و مستاج سال ۱۳۵۶ اصـولا اجاره فیمابین مالکین سرقفلی و مالکین لک تجاری هر سه سال قابل تعدیل می باشد که باید متعارف باشد..
در صورت عدم توافق طرفین مالک و مستاجر، مالک می تواند درخواست تعدیل اجاره بهای مغازه را جهت رسیدگی در دادگاه محل مطرح نماید که در اینصورت طبق نظر کارشناس دادگستری اجاره بهای جدید و متعارفی تعیین می شود..