بعد از دریافت و مشاهده حکم نهایی، چه اقدامی باید انجام داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #32542015

با سلام بعد از دریافت ابلاغیه ایه که در آن حکم نهایی یا تصمیم نهایی قید شده باشد بعد از دریافت و مشاهده چه اقدامی باید انجام داد؟ باید مراجعه کنم به جایی که برام حکم صدور کردن یا...؟ البته ۲۰ روز هم جای اعتراض قائل شدن تو حکم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی فرصتی که برای اعتراض داده اند به اتمام برسد و در صورتی که طرفین معترض نشدند حکم قطعی و به اجرای احکام شعبه جهت اجرای حکم مراجعه نمایید