زنا چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۸۲ #32412409

مجازات رابطه نامشروع با زن چیست و اگر در ان مکان شخص دستگیر شود چه مجازاتی علیه او وجود دارد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قانون مجازات اسلامی، مجازات زنای محصنه اعدام و زنای غیرمحصنه صد ضربه شلاق خواهد بود. قابل‌ذکر است جماع با میت نیز «زنا» تلقی می‌گرددو اما رابطه نامشروع مجازاتش با زنا متفاوت است درشرایطی ۹۹ضربه تازیانه و درمواردی ۷۴ ضربه تازیانه حدی بعلاوه مجازان تمیلی همان جرم

با سلام
جرم رابطه نامشروع ماسوای جزم زنا میباشد و هر کدام مجازات خاص خود را دارد
اگر زنا نباشد بایستی محصنه یا غیره محصنه آن نیز مشخص گردد که باز هر کدام مجازات خاص خود دارند
اما اگر صرفا رابطه نامشروع ( بدون دخول ) باشد مجازات طرفین ۹۹ ضربه شلاق خواهد بود

با درود
بستگی به نوع رابطه دارد، زنا بمعنی اخص اگر دخول صورت گرفته باشد و طرفین هردو مجرد و با رضایت چنین عملی را مرتکب شده اند، مستوجب مجازات شلاق است، لکن، اگر به زور و یا در حالت مستی و بدون رضایت، رخ داده باشد، مجازات سنگین تری از جمله اعدام را درپی دارد.

زنا در خصوص زن به دو شکل است زنای محصنه و زنای غیر محصنه که هر کدام دارای مجازات خود می باشد

با سلام
زنا و رابطه نامشروع دو عنوان مجزا می باشند که هریک دارای مجازات های مستقلی هستند .

با سلام ، مجازات زنای غیرمحصنه صد ضربه شلاق و محصنه اعدام می باشد؛ البته فروض مختلفی در این جرم وجود داشته که دقیقا ‌توضیح نداده اید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

باسلام زنا بستگی دارد که مرد یا زن شوهر یا زن داشته باشند که دراین صورت زنا با زن شوهر دار ، محصنه محسوب وبا مرد زنای محصن نامیده می شود مجازات هر دو سنگسار است ولی اگر رابطه نامشروع دون زنا باشد طرفین به ۹۹ شلاق محکوم خواهد شد.