آیا میتوانم از طریق عکسهایی که گرفتم به عنوان رابطه نامشروع شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #32395491

سلام علیکم
خانم من قبل از ازدواجم با فردی دوست بوده و قرار گذاشته بودن که وقتی خدمت رفتم میام خواستکارید که من میرم خواستگاری که با زور پدر و مادر با من ازدواج میکنه بعد از ازدواج مشکوک به نظر می آمد بنده خط موبایل شا عوص کردم و ایرانسل که به نام خودم بود بهش دادم و از طریق برنامه ایرانسل من زیر نظرش داشتم که متوجه شدم پیام به پسر میده که وکیل خوب سراغ ندارید میخواهم طلاق بگیرم از همسرم و دستورم میده و من اهل روستا هستم پدرم مریصه و اگر تمایل دارید من زن شما میشم که بنده متوجه شدم و خانم پیام ها را پاک کرده بود بنده با خط خودم از طریق واتساپ به عنوان خانمم پیام پسر میدادم و اون اعتراف میگرد و منم عکس از واتساپ میگرفتم و الان این عکسا را دارم آیا میتوانم از طریق عکسهایی که گرفتم به عنوان رابطه نامشروع شکایت کنم با وجود اینکه با خط خودم اینکارا کردم؟ باتشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر مدارک شما کافی نیست و صرف به اقرار شما بعنوان جعل عنوان همسرتان خودتان متهم هستید در صورت شکایت همسرتان و باید دلایل کافی را داشته باشید

با عکس به نتیجه نمی رسید و باید اصل پیامک ها باشد