اگه شاکیم در جلسه رسیدگی حضور پیدا نکنه امکانش هست قاضی منع تعقیب صادر کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۷ #32308286

با سلام
بنده یک نفر ازم شاکی شد به جرم معاونت در لواط و دادگاه بدوی بدون اینکه بزه لواط اثبات بشه منو محکوم کرد به حپس بلند مدت چون داخل پلیس اگاهی از ترس یه سری اعتراف کرده بودم ولی در دادگاه بدوی اعترافمو پس گرفتم و گفتم تحت فشار مامورین نوشته شده ولی قاضی نپذیرفت و منو محکوم کرد به ۱۱ سال حپس به جرم معاونت در لواط
و این رای در دیوان عالی تایید شد
بنده اومدم اعاده دادرسی انجام دادم طبق ماده ۴۷۴ بند چ
اعاده دادرسیم قبول شد و شعبه یک دیوان عالی کشور که ریس دیوان عالی کشور هست برام رای صادر کرد و توی رای نوشته چون بزه لواط شرعا و قانونا اثبات نشده محکومیت معاونت لواط محل اشکال جدی هست و نقض شد و به شعبه هم عرض فرستاده شد ..
حالا کسی که ازم شاکیه خودش به جرم قتل فراری هست حالا اگه شاکیم در جلسه رسیدگی حضور پیدا نکنه امکانش هست قاضی منع تعقیب صادر کنه یا رای بر برائت من صادر کنه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم حضور شاکی در جلسه و اثبات دلایل و دفاعیات شما رای به نفعتان صادر خواهد شد

با سلام باتوجه به نظر دیوان و عدم امکان حضور شاکی در جلسه رسیدگی احتمال صدور حکم برائت شما وجود دارد و توصیه میشود پرونده شما توسط یک وکیل مطالعه شود و یک لایحه دفاعی مناسب برای جلسه رسیدگی تهیه شود.

نیازنیست شاکی حضورداشته باشد اگرادله له یاعلیه شما باشد حکم مقتضی صادر خواهدشد

سلام عدم حضور شاکی به شما کمک خواهد کرد

درود بر شما
شعبه هم عرض الزامی به پذیرش نظر دیوان ندارد . در صورت عدم حضور شاکی نیز رسیدگی ادامه یافته و بر اساس ادله موجود و‌دفاعیات شما رای صادر می شود .

باسلام درصورتی که مدارک ومستندات دردادگاه جرم را اثبات ننماید ممکن است رای بر برائت شما صادر گردد.

با سلام
در برخی موارد که مجازات عمومی را نیز در پی دارد حتی حضور یا عدم حضور شاکی در جلسات ، از رسیدگی مجازات جلوگیری نخواهد کرد
و نیز در دادگاه هم عرض نیازی به حضور طرفین دعوی نیست و اگر حکم در دیوان به نفع شما صادر شود دیگر تمامی دادگاه ها بایستی از این حکم تبعیت نمایند