در صورتی که سوء استفاده شد ایا میشه ثابت کرد که من کاره ای نبودم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۱۵ #32306979

سلام خدمت شما و تیم خوبتون
من تو یه یه صرافی ثبت نام کردم
ازم عکس کارت ملی و عکس گواهینامه و عکس کارت بانکی همراه عکس خودم خواستن منم دادم . کارت ملیم هوشمنده
ممکنه بتونن سوء استفاده کنن؟
عاجزانه ازتون کمک میخام خیلی استرس دارم
بنظرتون کارت ملیمو مسروقه کنم و یکی دیگه با عکس جدید بگیرم بهتره؟
خیلی میترسم که مبادا به نام من حساب بانکی باز کنن و سوء استفاده بشه
ممنون از وقتی که میزارین

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اصولا امکان سوء استفاده در این‌گونه موارد وجود دارد

سلام
به نظر امکان بروز مشکل ضعیف می باشد و صرافی ها در روز از افراد زیادی اطلاعات مزبور را دریافت میکنند

باسلام، چند بار سوال پرسیدید و در جواب عرض کردم خیر هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.