چطور میتونم از یک آدمی که دو سال با زندگیم بازی کرد؛ شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #32247771

چطور کجا میتونم از یک آدمی که دو سال با زندگیم بازی کرد تو روز خواستگاری با یک دختر دیگه دوست شد نیومد خواستگاری شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
صرفا با خواستگاری زوجیت تحقق پیدا نخواهد کرد و چون از نظر شرع و قانون بین شما رابطه ای نبوده نمیتوانید شکایتی علیه ایشان نمایید.

وعده ازدواج ایجاد علقه زوجیت نمی‌ کند لذا هر یک از زن و مرد مادام که عقد نکاح جاری نشده می ‌تواند از وصلت امتناع کند و طرف دیگر نمی ‌تواند به هیچ وجه او را مجبور به ازدواج کرده یا از جهت صرف امتناع از وصلت مطالبه خسارتی نماید.

با سلام وعده به ازدواج از نظر قانون تعهد به ازدواج محسوب نمیشود لیکن اگر مالی رد و بدل شده باشد در صورت ارزش و بقای اصل آن قابل استرداد است علی هده اگر آسیب جسمی نیز به شما وارد کرده است با ارایه مدارک به شرط اینکه مشمول مرور زمان نشده باشد میتوانید علیه ایشان در آن موضوع طرح شکایت بفرمایید (مرور زمان شکایت سال از تاریخ وقوع یا آگاهی از جرم )