پنهان نمودن مساله ای در ازدواج، حق طلاق ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #32188728

سلام
اگر فردی قبل از ازدواج بخاطر بیماریی از قبیل ms دارو مصرف میکرده و موضوع بیماری و دارو را به طرف مقابلش نگفته باشد زیرا از وضعیت کامل جسمانی برخوردار بوده است و مشکلی نداشته. بعد عقد، همسر از طریق سامانه ای متوجه مصرف دارو و نوع بیماری شود. پس از مدتی بنا به مشکلات اخلاقی همسر، فرد که دارو مصرف میکنه بخواهد درخواست طلاق بدهد آیا مهریه به این فرد تعلق میگیرد؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که زن قبل از نکاح بیماری داشته باشد و این موضوع از مرد پنهان بماند، مرد پس از متوجه شدن این موضوع طبق مواد ۱۱۲۸ و ۱۱۳۱ قانون مدنی، می تواند به دادگاه خانواده مراجعه کند و درخواست فسخ نکاح بدهد.
در فسخ نکاح تکلیف مهریه پس از نزدیکی ( زوجین )در این مورد با طلاق هیچ تفاوتی ندارد.

سلام
در صورتی که بین زوجین نزدیکی واقع شود و طرف مقابل به موارد فسخ نکاح در دادگاه استناد کند و تقاضای فسخ داشته باشد مهریه به زن تعلق خواهد گرفت.