راهی هست واسه اینکه سه دانگ را برگردانم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۲ #32177678

باسلام واحترام ببخشید من موقع خرید منزل مسکونی به خاطر وام مسکن مجبور شدم منزل خود را سه دانگ سه دانگ باخانمم کنم تو قولنامه وام مسکن به نام ایشان هست و من خودم ضامن و اقساط پرداخت کردم خودم والان خانمم رفته مهریه اجرا گذاشته و چک های من در قولنامه ذکر شده که همه پاس شده بابت خرید راهی هست واسه اینکه سه دانگ را برگردانم با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حسب مورد مبنی بر اینکه هبه بوده و یا بیع ، امکان احقاق حق برای شما وجود خواهد داشت .

دادخواست مطالبه ثمن را با توجه تنظیم قولنامه علیه ایشان مطرح کنید

باسلام کار شما سخت است اما غیرممکن نیست میتوانیدمیتوانیداعلام نمایید منزل به ایشان هبه شده است و دادخواست رجوع از هبه بدهید و مدارک ومستندات خودتان را به دادگاه ارایه نمایید.

درود بر شما، چنانچه بتوانید اثبات کنید این قولنامه هبه بود، میتوانید رجوع کرده و مسترد کنید، در غیراینصورت میتوانید ثمن معامله را با دادخواستی مطالبه نمایید.

درود
اگر هبه بوده می توانید دادخواست استرداد بدهید و اگر بیع بوده می توانید دادخواست مطالبه ثمن بدهید.