اگه کلا ابلاغ نشه از کجا باید متن رای رو بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۲ #32094313

دو ماه پیش دیوان عالی برا حکم محکومیت کیفری قرار قبول اعاده دادرسی صادر کرده است
در بخش اطلاع رسانی نوشته پرونده مختومه شده
دو ماه پیش که اسمس اومد رای صادر شد
ولی متن رای به بنده ابلاغ نشده
ایا با حضور در دیوان عالی رای رو بهم میدن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر باید منتظر صدور ابلاغیه باشید

با سلام
در صورت تجویز اعاده دادرسی، پرونده شما به شعبه هم عرض صادرکننده حکم قطعی ارجاع گردیده است و توسط آن شما مورد رسیدگی مجدد قرار گرفته است لذا بر اساس پیامک ارسالی به آن شعبه مراجعه نمایید .

با سلام
متاسفانه گویا تاخیری در ثبت یا رویت رای ایجاد شده که بهتر است بصورت حضوری اقدام بفرمایید

با سلام
وفق مفاد ماده ۴۷۶ قانون آیین دادرس کیفری دیوان عالی کشور در صورت تجویز اعاده دارسی پرونده را به دادگاه همعرض دادگاه صادر کننده حکم قطعی ارجاع میدهد.
فلذا چنانچه به هر دلیل قرار قبولی اعاده دارسی دیوان عالی کشور به شما ابلاغ نشده باشد نیازی به مراجعه به دیوان عالی کشور نیست و شما میتوانید به دادگاهی که رای قطعی صادر کرده ( منظور دادگاه بدوی یا دادگاه تجدید نظر استان) مراجعه نموده و رونوشتی از قرار دیوانعالی کشور اخذ نمایید.
لازم به ذکر است با توجه به تجربه شخصی اینجانب در مواردی به دلیل اختلالات شبکه موبایل ،ابلاغیه در سامانه ثنای اصحاب پرونده درج نشده است که ممکن است در مورد شما نیز این اتفاق افتاده باشد.

با توجه به گذشت مدت دو ماه از تاریخ پیامک حتما به شعبه مراجعه کنید

سلام . معمولا چند روز بعد از ارسال این اس مس رای بشما ابلاغ می گردد

سلام و درود، به نظر می رسد رای مذکور همان قرار قبول اعاده ی دادرسی می باشد، و در مورد رای ماهوی درصورت عضویت در سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد‌ شد و در صورت عدم رویت ، باید به مرجع صادرکننده ی رای موخر در مورد پرونده مراجعه نمایید؛ موفق باشید.