آیا آزادی مشروط پس از تحمل ۱/۳ حبس شامل فرد می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۹ #32020149

برای دعوا حکم دادگاه ۹۱ روز حبس صادر شده است و تجدید نظر نسبت به حکم رد شده است فرد دارای هیچگونه سابقه کیفری نبوده آیا آزادی مشروط پس از تحمل ۱/۳ حبس شامل فرد می شود؟ با توجه به اینکه قبل از رای قطعی دادگاه متهم ۱۴ روز بازداشت موقت بوده است و یعنی پس از گذشت ۱۷ روز عفو مشروط شامل فرد می شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود باید به مجازات جایگزین حبس حکم داده شود

سلام
حبس تا ۹۱ روز باید به جزای نقدی تبدیل شود و اجرا نمی شود.

سلام این ۱۴روز در صورتی که جرم تعزیری بوده محاسبه میشه و همچنین آزادی مشروط در جرائم تعزیری میباشد. دادگاه صادر کننده حکم قطعی میتواند به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام با رعایت شرایط ماده ۵۸ قانون مجازات اسلامی این نهاد را اعمال کند

با سلام

بله این ۱۴ روز هم در صورت تعزیری بودن جزو مجازات حبس شمرده خواهد شد

منع قانونی وجود ندارد . البته حبس زیر ۹۱ روز امروزه در نظام کیفری ایران و رویه ی قضایی وجود ندارد.