بندە را محکوم بە پرداخت حقوق دە ماه باقیماندە قرارداد و دیرکرد کرده؛ راە حل دفاع بندە چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۵ #31940551

سلام بندە رانندەای را با قرارداد کتبی یکساله برای کار روی خاور استخدام کردم اما ایشان یک دهم کار معمول را هم انجام نمیداد بعد از دو ماە ایشان را اخراج کردم ایشان هم شکایت کرد رای اول شورای حل اختلاف رد ادعای ایشان اما بعد از اعادە دادرسی رای دوم شورا بندە را محکوم بە پرداخت حقوق دە ماه باقیماندە قراداد و دیرکرد کرده است راە حل دفاع بندە چیست

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا برای اظهار نظر در این مورد بایسیت مدارک و قراداد و پرونده شما رویت و مطالعه گردد
دوما اگر یک بار شورا رای صادر نموده در اینصورت برای بار دوم نمیتواند ادقام به صدور رای نماید و بایستی به رای شورا معترض تا به تجدید نظر ارجاع گردد که باید این موضوع نیز بررسی گردد .

سلام
اولا قرارداد باید بررسی شود و مفاد آن مهم است تا شما بتوانید در تجدید نظر رای بگیرید و این نیاز به مطالعه دارد.
دوما اگر به نتیجه ای نرسیدید کارگر مربوطه را به کار بازگردانید و با راه حل های کاملا قانونی و اداره کار پسند در طول کمتر از یک ماه حکم اخراج می توانید بگیرید.
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در خدمتیم

با سلام
باید قرارداد فی مابین بررسی شود
اما به طور کلی اگر اثبات شود اخراج کارگر غیرقانونی است .باید حقوق کارگر پرداخت شود
به خر حال پیشنهاد میشود به وکیل متخصص در پرونده های کار مراجعه کنید

طبقق قانون کار اخراج کارگر قبل از اتمام قرارداد میسر نیست و باید حقوق وی پرداخت شود.

سلام
البته بهتر است حضورا نزد وکیل بروید ولی چنانچه اخراج غیرقانونی و بر خلاف توافقات قراردادی باشد باطل است و کارگر مستحق دریافت خسارت می باشد.