تکلیف ملاقات با فرزندان چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۰ #31882325

با سلام و خدا قوت
در خصوص حضانت فرزندان نظرات را مطالعه کردم اما در خصوص سرپرستی و... سرپرستی و تعیین محل سکونت و تحصیل فرزندان با پدر است یا مادر یا هر کس که حضانت دارد؟! و اگر فرضا حضانت با مادر باشد، پدر می‌تواند با انتقال کارش به شهر دیگر، تعیین کنند که فرزندانش هم باید به آن شهر بیایند و آنجا زندگی و تحصیل کنند؟یا اینکه مادر و فرزند میمانند و پدر باید به تنهایی محل سکونت را تغییر دهد؟؟!! ممنون خواهم شد اگر کامل و دقیق پاسخ بدهید...

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه اختلاف شود دادگاه آن را تعیین می کند.

بنام خدا،در صورت اختلاف دادگاه آن را تعیین می کند.

با درود تعیین محل با فرد سرپرست است در صورت اختلاف تصمیم با دادگاه است

تعیین محل حضانت با کسی است که حضانت با اوست

اصولا تعیین محل زندگی با صاحب حق حضانت است.

اگر حضانت فرزند به مادر داده شده ، تعیین محل سکونت و به تبع آن محل تحصیل نیز با اوست .

لز دادگاه بخواهید در مورد تعیین نحوه ملاقات تکلیف تعیین کند