نحوه پرداخت جریمه چطور است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱۷ #31879286

سلام خسته نباشی
من از شخصی تو شورای حل اختلاف شکایت کردم و اون محکوم شد و باید مبلغ ۱۵ میلیون یکجا به من بده . پرونده هم الان داخل اجرای احکام هست . حالا بخاطر شکایت همون شخص تو دادگاه کیفری من محکوم شدم و باید مبلغ ۵ میلیون به حساب دولت واریز کنم . خواستم بپرسم راهی هست که بگم اون ۵ میلیون از اون پولی که باید به من پرداخت کنه کسر بشه یا هر راهی شما فکر میکنید بهتر هست انجام بدم
خیلی ممنون از لطفتون تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب به جزای نقدی می بایست پرداخت شود

با سلام و عرض ادب
خیر پرونده های شما جدا و منفک از یکدیگر میباشند و میتوانید درخواست تهاتر نسبت با آنرا نمایید زیرا طرف محکوم به پرداخت مبلغ به شخص شما شده،و شما محکوم به جزای نقدی به نفع دولت شده اید و این دو موضوع جدا از هم میباشند.

با درود چاره جز پرداخت جزای نقدی نیست

خیر شما به جزای نقدی محکوم شدید که می بایست به صندوق دادگستری واریز کنید و پرونده اجراییی خود را پیگیری کنید