درخواست سند برای زمین قولنامه ای چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #31627072

سلام یه زمین قولنامه ای مورد منازعه داریم که میخوام براش سند دربیارم؟ میشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر جریان ثبتی ملک خاتمه نیافته باشد می توانید از طریق قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان ‌های فاقد سند رسمی مصوب ۲۰/۹/۱۳۹۰ مجلس شورای اسلامی. نسبت به درخواست ثبت اقدام نمایید یا از طریق عادی درخواست ثبت ملک خود را به اداره ثبت محل بدهید.

باید ابتدا به اداره ثبت منطقه مراجعه کنید تا مشخص شود ملک متنازع فیه دارای سند مالکیت به صورت مشاعی یا شش دانگ می باشد یاخیر
عنداللزوم می توانید از طریق شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل مبنی بر جلب نظر کارشناس خبره ثبتی درخواست کنید.