شکایت الزام به تنظیم سند هم بر علیه پدر انجام دادم که هنوز دادگاه تشکیل نشده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۸ #31545462

سلام
من مبایعه نامه خرید یک ملک را با شخصی بستم
قرار بود بخشی از ثمن از طریق وام مسکن به شخص ‌پرداخت شود
ولی در مبایعه نامه زمان پرداخت مبلغی ک باید از محل وام مسکن به فروشنده پرداخت بشه به جای تاریخ تنظیم سند به تاریخ تحویل ملک درج شد همانطور که مستحضرید وام مسکن هنگام تنظیم سند از طریق جک در وجه فزوشنده توسط مامور بانک به فروشنده در محضرخانه تحویل داده میشود
من به بنگاه اطلاع دادم به فروشنده هم گفتیم فروشنده گفت ایرادی نداره من بابت وام همکاری میکنم
با این حال بنگاه در ظهر یکی از نسخ مبایعه نامه (که نسخه بنگاه است) هنگام دریافت مرحله سوم پول نوشت
((((که مثلا فلان مقدار پول طی چک شماره فلان توسط خریدار به فروشنده پرداخت شد ومقرر گردید الباقی ثمن فلان مقدار در هنگام تحویل ملک و فلان مقدار هنگام تنظیم سند به فروشند پرداخت شود ))))
و ماهم امضا کردیم اون روز جمعه بود و شاهدی هم نبود فقط من و فروشنده و بنگاه بودیم
تا اینکه زمان تحویل ملک دختر فروشنده اون نوشته رو از بنگاه گرفت و به بهانه خواندن به صورتی سریع از کیف خودکار دراورد و نوشته و امضا پدرشو خط خطی کرد
این خانوم متاهله و بالای ۳۳سال سن داره
گفت ما توافقی باهم نداریم اگه پولتون حاضره خونتون رو تحویل میدیم وام به ما ربط نداره درواقع هدفشون این بود ک من رو تحت فشار قرار بدن مبایعه نامه فسخ کنم
اینو هم بگم انها قبلا به عناوین و ترفندهای مختلف خواستن معامله را فسخ کنند ولی من نخواستم حالا این موضوع را بهانه کرده بودند
من بلافاصله برعلیه دختر شکایت کیفری جعل سندعادی انجام دادم که دادگاه بدوی تشکیل شد و دختر به ۹ ماه حبس محکوم شد

شکایت الزام به تنظیم سند هم بر علیه پدر انجام دادم که هنوز دادگاه تشکیل نشده
حالا بعد از گذشت ۵ماه وکیل گرفتن و به تازگی فهمیدم اونا یعنی فروشنده از من و بنگاه شکایت کرده که من با بنگاه تبانی کردم و اول فروشنده امضا کرده بعد ما یه متن ادامه نوشته اضافه کردیم درصورتیکه اصلا اینجوری نیست
فقط متاسفاته اون روز جمعه بود و شاهدی نبود اما چند تا مدرک دارم
۱_ پیامکهایی ک بین من و دختر فروشنده بود که نشون میده این وام وجود داره و از اول توافق هم بوده
۲_در پیشنویس قرارداد موضوع وام مطرحه
۳_ پیامک من و دختر بعدازشکایت کیفری ک نشون میده ترسیده و میگه لطفا برید شکایتون رو پس بگیرید وما بابت وام همکاری میکنیم وهیچ حرفی نیست ک نشون دهنده این باشه ک من جاعلم یا بنگاه جاعله
۴_ اینکه چرا بعد از گذشت ۵ ماه و حالا تازه که دختر محکوم شده این فکر و توطئه به ذهنشون رسیده
۵_من بابت این که این وام وجود داشته از ابتدا شاهد دارم نزدیک به چهارتا البته با خود بنگاه ولی چون از بنگاه هم شکایت شده شاید بنگاه قبول نباشه

حالا ب نظر شما من پیروز میشم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر موضوع به شکلی باشد که مطرح کرده اید تردیدی در صدور رای به نفعتان نداشته باشید .