شکایت ازاله بکارت؛ به نتیجه میرسد و ارش البکاره به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۱ #31517652

سلام دختری ۲۳ساله هستم حدود یکساله پیش با پسری دوست شدم و با وعده ازدواج با من رابطه جنسی برقرار کرد و من پرده بکارتم از دست دادم طی این یکسال هر دفعه با هم رابطه از جلو داشتیم و آخرین بار هم یک ماه پیش بوده ولی الان این آقا رفته با یه نفر دیگ و ما از هم جدا شدیم. میخواستم ببینم اگ بخوام شکایت کنم باید چیکار کنم و احتمال داره خانوادم بفهمن؟ آیا من هم مجازات میشم؟ من تمام پیامک ها و عکس و چتهایی که داشتیم پاک کردم و هیچ مدرکی ندارم و این اقا حین رابطه از من فیلم گرفته و من میترسم اگ شکایت کنم با فیلم ها منو تهدید کنه؟ اگه شکایت کنم ارش البکاره به من تعلق میگیره؟ ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر علیه شخص طرح دعوی کنید. به شما تعلق میگیرد

اگر مرتکب غیر محصن باشد به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شود ضمنا به علت رضایت دختر مهرالمثل تعلق نمی گیرد و در پرداخت ارش البکاره نیز اختلاف نظر وجود دارد که غالبا به عدم تعلق ارش البکاره اعتقاد دارند

اگر دختر رضایت داشته باشد، چون جرمی رخ نداده، مرد نیز محکوم نخواهد شد یعنی حتی اگر ازاله بکارت نیز رخ داده باشد، به پرداخت مهرالمثل محکوم نخواهدشد و مجازاتی نخواهد داشت و درصورتی که رابطه نامشروع اثبات شود، هم برای مرد و هم برای دختر مجازات خواهد داشت.ودرمورد تهیه عکس و فیلم خصوصی از شما و تهدید به انتشار آن نیز میتوانید از پسر شکایت کیفری کنید

با سلام
ابتدا متاسفم از مشکلی که پیش آمده
اولا :در قانون مجازات اسلامی دو ماده درباره رابطه نامشروع موجب ازاله بکارت وجود دارد:
ماده ۶۵۸ :هرگاه ازاله بکارت غیرهمسر با مقاربت یا به هر وسیله دیگری و بدون رضایت صورت گرفته باشد موجب ضمان مهرالمثل است.
تبصره ۱- هرگاه ازاله بکارت با مقاربت و با رضایت انجام گرفته باشد چیزی ثابت نیست.
تبصره ۲- رضایت دختر نابالغ یا مجنون یا مکرهی که رضایت واقعی به زنا نداشته در حکم عدم رضایت است.»
ماده ۶۵۹ :هرگاه به همراه ازاله بکارت جنایت دیگری نیز به وجود آید مانند آنکه مثانه آسیب دیده و شخص نتواند ادرار خود را ضبط کند، جنایت مزبور حسب مورد دیه یا ارش جداگانه دارد. بنابراین، چنانچه بکارت دختر بدون رضایتش از بین برود، باید مهرالمثل را بپردازد.
مهرالمثل با تعیین قاضی و در نظر‌ گرفتن مسائلی مثل سطح خانوادگی، تحصیلات، شان اجتماعی، سن و … دختر خواهد بود. و مردی که تجاوز کرده باید این مقدار را به عنوان مهرالمثل به دختر آسیب دیده بپردازد.
البته اصولا دادگاه ها پس از اظهارنظر پزشکی قانونی، حکم به محکومیت مرد متجاوز می دهند چرا که با توجه به عرف جامعه ی ایران – که در آن روابط جنسی آزاد نیست و فرض می شود که هیچ دختری از ترس آبرو و خانواده خود رضایت به ازاله بکارت خود خارج از چهارچوب ازدواج ندارد- عدم رضایت دختر اصل است
اگر مرد وعده ازدواج بدهد و این وعده همراه با حیله و نیرنگ، تهدید یا سوءاستفاده باشد و دختر با این روش مجبور به هم خوابی شود، علاوه بر مهرالمثل ازاله بکارت، سایر خسارت های مادی و معنوی را نیز می توانداز مرد بگیرد..
این امر را می توان از ماده ۹ قانون مسئولیت مدنی به دست آورد :چون این ماده ذکر کرده که: «دختری که در اثر اعمال حیله یا تهدید و یا سوء استفاده از زیر دست بودن حاضر برای همخوابگی نامشروع شده می تواند از مرتکب علاوه از زیان مادی مطالبهء زیان معنوی هم بنماید.»
در ازاله بکارت مجازات ‌فرد در حالات مختلف فرق می کند:
۱- اگر دختر رضایت داشته باشد، چون جرمی رخ نداده، مرد نیز محکوم نخواهد شد یعنی حتی اگر ازاله بکارت نیز رخ داده باشد، به پرداخت مهرالمثل محکوم نخواهدشد و مجازاتی نخواهد داشت و درصورتی که رابطه نامشروع اثبات شود، هم برای مرد و هم برای دختر مجازات خواهد داشت.

دوما:در خصوص تهیه عکس و فیلم خصوصی از شما و تهدید به انتشار آن نیز میتوانید از پسر شکایت کیفری کنید

باسلام بله ارش البکاره به شما تعلق میگیره و باید بر علیه اون شخص طرح دعوا بکنی