تو این ۲ سال میتونه بازم جریمه ازمون بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #31491024

باعرض سلام و خسته نباشید بنده در سالهای ۹۴ و ۹۵ قراردادی پیمانکاری با شرکت حقیقی خودم با شهرداری بستم و در طول انجام کار بیمه کارکنان رو ارسال کرده و مبلغشم واریز کردم پروژه رو تمام و تحویل قطعی هم کردم و حتی جهت اخذ مفاصا با نامه شهرداری رفتم بیمه و بدهی محاسبه شده و ابلاغ هم شده برامون ولی تا این لحظه شهرداری مبلغ کسر شده از بستانکاری شرکت رو پرداخت نکرده و ۲ساله بیمه حسابهای شرکت رو مسدود و چون پول تو حساب داشتیم کل مبلغ بدهی تو حساب شرکت بلوکه شده و بیمه مارو با جریمه ای سنگین ملزم به واریز میکنه و شهرداری توجهی به این نداره و پرداخت نمیکنه میگن بیمه رو خودتون باید واریز میکردین. بنده چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنین. شکایت به بیمه یا شهرداری؟ یا از کجا پیگیر باشم. درضمن چون بیمه تمام طلب خود رو از ۲سال پیش تو حسابم بلوکه کرده

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر بستگی به قراردادی دارد که بین شرکت شما و شهرداری منعقدشده است ودر صورت اثبات تقصیر شهرداری میتوانید از طریق بازرسی کل کشور علیه شهرداری اقدام نمایید

با سلام
اولا این امر بستگی به قراردادی دارد که بین شرکت شما و شهرداری توافق و تنظیم شده است
دوما در صورت مقصر بودن شهرداری میتوانید از طریق بازرسی کل کشور علیه شهرداری اقدام نمایید

سلام و درود؛ پرداخت بیمه در قراردادهای پیمانکاری، هم‌زمان با ارائه لیست‌های بیمه کارکنان پروژه با پیمانکار و تسویه‌حساب شهرداری با پیمانکار، متوقف بر اخذ مفاصاحساب بیمه از سازمان تامین اجتماعی است.